QUEEN 120

Όταν η πολυτέλεια αγγίζει την αισθητική, όταν η αισθητική αγγίζει την ομορφιά και όταν την ομορφιά αγγίζουν σχεδιαστικά μεγάλα Ισπανικά εργοστάσια παράγονται πλακάκια παντοτινά. Αυτή είναι η σειρά 120. Απλά απολαύστε την !!!

DORIAN

Όσο απλή φαίνεται τόσο όμορφη και κομψή είναι η καινούρια σειρά που φέραμε από την EMIGRES Ισπανίας σε ιδανική διάσταση και ιδανικές αποχρώσεις για ένα καλαίσθητο μπάνιο

COLORFUL

Έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ζωτικής σημασίας συνδέσεις στο καθημερινό περιβάλλον. Η αναδημιουργία των σωστών ατμοσφαιρών μας επιτρέπει να συμβιβαζόμαστε με τους χώρους και να λαμβάνουμε την σωστή ενέργεια !!!

NEWBURY & SLABS

Γυαλισμένα μάρμαρα σε διαστάσεις 60x120 , αλλά και πλάκες 120x240 ετοιμοπαράδοτα ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας σε υψηλό βαθμό , φυσικά MADE IN SPAIN

MANDALA

Ανάμειξη και συνδυασμός στυλ, ενίσχυση της δημιουργικότητας του κάθε χώρου. Συνένωση της φαντασίας αλλά και της γνώσης  στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης, με απλά λόγια MAINZU

TUSCANIA

Γεωμετρική τάση. Η σειρά μας φέρνει την αίσθηση άλλων εποχών, με τα σχεδιαστά και γεωμετρικά σχέδιά της. Άλλη μία φορά τα πλακάκια αποδεικνύουν την ικανότητά τους να αυτο-διακοσμηθούν , προσθέτοντας μία ξεχωριστή πινελιά σε οποιδήποτε χώρο.

VICTORIAN

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΑ ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΣΧΕΔΙΑ VICTORIAN ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!

VICTORIAN

Μία φωτογραφία από το παρελθόν αλλά με χρώματα και σχέδια του σήμερα μας φέρνει αυτή ή εκπληκτική σειρά πλακιδίων κεραμικής μάζας GRES σε 20x20, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο με άποψη.
Η "ΕΜ-ΜΑΚ" ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην εισαγωγή και στο εμπόριο πλακιδίων , ειδών υγιεινής και κρουνοποιίας από Ευρωπαϊκές χώρες , κυρίως Ιταλία και Ισπανία.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Ποιες ώρες είστε ανοικτά;
Καθημερινά από τις 8:30 μέχρι 17:00 και Σάββατο 08:30 μέχρι 14:00.
Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 8:30 μέχρι 16:00 , Σάββατο 08:30 - 14:00.

  • Η μεταφορά των προϊόντων πως γίνεται;
Εάν βολεύει η περιοχή και τα δρομολόγια μας με δικό μας φορτηγό γερανοφόρο. Σε αντίθετη περίπτωση με επιλεγμένα φορτοταξί κατόπιν συνεννοήσεως.

  • Αναλαμβάνετε ανακαινίσεις, υπεργολαβίες, περαστικά πλακιδίων;
Όχι, αλλά υπάρχουν στην διάθεσή σας επιλεγμένα συνεργεία που μπορούν να σας βοηθήσουν σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

  • Τρόποι πληρωμής;
Σε ιδιώτες γίνονται ειδικές εκπτώσεις που σας βοηθάνε να φτιάξουν το σπίτι τους με οικονομικές τιμές. Συνήθως με το κλείσιμο της παραγγελίας δίνεται μια προκαταβολή και με την παράδοση η εξόφληση. Πάντως δεχόμαστε και πιστωτικές κάρτες.

  • Τι υλικό θα βρούμε στο κατάστημά σας;
Πλακίδια για όλες τις χρήσεις (δάπεδο, μπάνιο, κουζίνα, μπαλκόνια, αυλές, μαγαζιά, βιοτεχνικούς χώρους), είδη υγιεινής, βρύσες, μπανιέρες, jaccuzi, αξεσουάρ, μπάνιου, έπιπλα μπάνιου καθρέπτες, κόλλες πλακιδίων για όλες τις χρήσεις, αρμόστοκους.

Βρείτε μας στο χάρτη

Λίστα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε νέα σχετικά με τις προσφορές ή τα νέα προϊόντα μας!

Επικοινωνία

Τέρμα Πόντου-Ιωνίας
περιοχή Β' ΚΤΕΟ Θεσ/νίκη
Τ.Θ.1051 Τ.Κ.57009
τηλ & φαξ (2310) 752476 , 753630
e-mail :  emporomakedoniki@gmail.com